δαγκανίδια άνευ λόγου ….

//ΠαραλληλοΓράφος//

http://parallhlografos.wordpress.com/

Ο «Παραλληλογράφος» δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων που γνωρίστηκαν και συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στους «Σχολιαστές χωρίς Σύνορα» το 2010. Το μπλογκ, όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του, αποτελεί ένα πολυφωνικό μέσο έκφρασης των σχολιαστών του σε πολλές παράλληλους και ιδιαίτερα σε ζητήματα πολιτισμού, πολιτικής, κοινωνίας, κινημάτων, ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οικολογίας και οικονομίας.

Πρόθεσή μας είναι να διατηρήσουμε και να εμπλουτίσουμε με νέα συστατικά την συνταγή που μας έφερε στον διαδικτυακό κόσμο αρχίζοντας με όσο το δυνατόν περισσότερο πρωτόλειο υλικό προσωπικής και συλλογικής εργασίας, όπως βίντεο, συνεντεύξεις και αναλύσεις, χωρίς βέβαια να λείπει το χιούμορ, η σάτιρα και ο (αυτο)σαρκασμός όπως και η διάθεση (που και που) για διαδικτυακό… ξεσάλωμα.

Οι «Παραλληλογράφοι» συνεργάζονται ως ομάδα με κοινό τους μέλημα το ίδιο το μπλογκ, αλλά ταυτόχρονα παραμένουν ανεξάρτητες οντότητες με ξεχωριστές αφετηρίες, πεποιθήσεις και ενδιαφέροντα, χωρίς να εκφράζουν κάποιο είδος ενιαίας συλλογικότητας και συγκεκριμένη πολιτική ή κινηματική γραμμή. Κάθε ένας από εμάς είναι υπεύθυνος τόσο για το περιεχόμενο των αναρτήσεών του, όσο και για το moderation των σχολίων σε αυτές. Προειδοποιούμε ωστόσο ότι ρατσιστικά και φασιστικά σχόλια δε γίνονται ανεκτά από τους περισσότερους από εμάς.

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο mail: parallhlografos@gmail.com

 

 

 

 

Σχολιάστε