δαγκανίδια άνευ λόγου ….

Η χαρά του ευγενούς Τρολ

απο το Πόσο Ακόμα;(όσο χρειάζεται.)

Θέμις Ευαγγελία Κ. Σκορδέλη, Τραπεζικός, Υποψόφια Χρυσής Αυγής,
Themissk7@gmail.com

Ευκαιρία για τρολάρισμα. στείλτε ημέηλ, αλλά μην τα ξεκινάτε με χέσιμο απευθείας… βάλτε λιγο τέχνη μέσα… ξεκινήστε με όμορφα λόγια και γυρίστε το έπειτα σε χριστοπαναγίες να πάθει λίγο τσιλιλι να μην ξέρει ποτέ τι να περιμένει.

Δείτε φάτσα και δημιουργείστε:

Αγαπητή μου Ελληνίδα.

Τα χρυσά σας μαλλιά θυμίζουν το άλλοτε χρυσό πνεύμα των αρχαίων Ελλήνων, είστε πράγματι μια καθόλα γνήσια Ελληνίδα μέχρις ώτου φυσικά ασπρίσουν, που δεν νομίζω να αργούν πολύ, οπότε και θα γίνετε μια απλή γερασμένη γριούλα, ζαρωμένη και ρυτιδιασμένη, όπως και όλοι άλλωστε, αυτή είναι η μοίρα μας, ευτυχώς που έχουμε και το photoshop, αλλοδαπό κατασκεύασμα βέβαια, αλλά τι σημασία έχει, καμία.

Φυσικά οι αρχαίοι Έλληνες, τους οποίους τιμάτε με την σύμπραξη σας με την ένδοξη Χρυσή Αυγή, αναγνώριζαν τις βάρβαρες γυναίκες, ήτοι τις γυναίκες των βαρβάρων, από την ανάγκη των να μασκαρεύονται και να δείχουν πιο όμορφες από ότι στην πραγματικότητα είναι, απουσία ψυχικής ομορφιάς δεν μένει κάτι άλλο πέρα από τα στολίδια και τα μασκαρέματα, οι καιροί όμως, ως φυσικόν αλλάζουν, δεν είναι μεμπτό να στολιζόμαστε πλέον.

Η φήμη σας είναι μεγάλη, και ο τρόμος που προκαλείτε στους εχθρούς της ελληνικής φυλής μεγάλος, η φωτογραφία του ψηφοδελτίου σας στο φατσοτέφτερο έφερε μαζί της πλήθος από χαρακτηρισμούς, κοινοποιήθηκε ως φορέας τέτοιων παντού, και όλοι χαρήκαν μια μικρή ανάταση χριστοπαναγιών και λοιπών τέτοιου είδους λέξεων όπως πουτάνα, στραβογαμημένη, καργιόλα και διάφορα άλλα τέτοια, ένδειξη φυσικά, αν όχι απόδειξη του πόσο δυναμική παρουσία έχετε υπάρξει.

Σας φοβούνται. Επί αυτού μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο φυσικά, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, όπως για παράδειγμα το φαινομενικά αντιφατικό του τίτλου “τραπεζικός”, που παρότι σήμερα φέρει μεγάλο κύρος, κάποτε, στα χρόνια τότε της ένδοξης αρχαίας Ελλάδος, ήτο ένας χαρακτηρισμός άκρως εξευτελιστικός, μια εργασία που οι Αθηναίοι ανέθεταν σε απελευθερωμένους δούλους, κυρίως εβραίους, πιο μεμπτό και από την εμπορία, το πιο επαίσχυντο που ακόμα και ο Αριστοτέλης καθόρισε ως το πλέον ανήθικο και το οποίο οι λακεδαιμόνιοι ουδέποτε επέτρεψαν μέσα στην κοινωνία τους.

Εν πάσει περιπτώσει, να ξέρετε ότι έχετε την αμέριστη συμπαράσταση όλων των πραγματικών Ελλήνων, στην μάχη αυτή που δίνετε για να καθαρίσει ο τόπος μας από την εισβολή και επίθεση που δέχεται από την αλλοδαπή. Να φύγουν οι βάρβαροι από την χώρα μας, οι βρωμιάριδες ψωριάρηδες και ελεϊνοί κλέφτες και δολοφόνοι. Οι ελεεινοί και μόνο. Οι υπόλοιποι, αυτοί που είναι μεν κλέφτες και δολοφόνοι, αλλά με το γάντι, όχι βρωμεροί δηλαδή, θα φύγουν σε δεύτερη φάση, αφού πρώτα τους εκμεταλλευτούμε για να διώξουμε τους βρωμερούς. Είναι μια πάρα πολύ έξυπνη τακτική και αφήστε αυτούς που σας βάζουν στο στόχαστρο για αυτή σας την επιλογή, να χρησιμοποιείτε δηλαδή ρουμάνικες και βουλγάρικες και ρώσικες και αλβανικές μαφίες προς τον ιερό σκοπό, μαζί φυσικά και με την ένδοξη Ελληνική αστυνομία, που περιορίζεται δυστυχώς από το ξεπεσμένο πολιτικό μας καθεστώς, αν και παρότι και αυτή η εργασία – ήτοι η αστυνόμευση- στην αρχαία Ελλάδα γινόταν από σκλάβους, και μάλιστα ούτε καν απελευθερωμένους, αλλά τι τα θες οι καιροί αλλάζουν, εσείς καλά κάνετε και συνεργάζεστε με οργανωμένους αλλοδαπούς και εγχώριους δολοφόνους.

Ορθώς έχετε αντιληφθεί ότι το πρόβλημα είναι οι φτωχοί αλλοδαποί, καθότι οι πλούσιοι αλλοδαποί, οι λεγόμενοι πολιτισμένοι ευρωπαίοι, μπορεί μεν να κλέβουν την Ελλάδα εις πολλαπλάσιον αλλά δεν μας παίρνει να τους αναχαιτίσουμε, μέχρι εκεί είναι η μαγκία μας, να τα βάζουμε με τους φτωχούς και μόνο, αλλά θα έρθει ο καιρός.

Και φυσικά κανένας λόγος δεν πρέπει να γίνει για τους Έλληνες απατεώνες, τους πολιτικούς μας, τους εφοπλιστάς μας, τους τραπεζίτες και τους λοιπούς που καταληστεύουν τον λοιπό απλό ελληνικό λαό, αυτούς δεν τους πειράζουμε, αφενώς διότι μας ταϊζουν και αφετέρου τους χρειαζόμαστε στην μάχη που θα δώσουμε σύντομα για να κατακτήσουμε οικονομικά όλο το πλανήτη και τότε και μόνο τότε θα αναγνωριστεί ο αγών του απλού λαού και θα προσπεραστούν οι όποιες διχόνιες και θα αποκατασταθεί η τάξης.

Με φωτιά και αίμα μόνο θα έρθει η πολυπόθητη αλλαγή, όσους λαθρομετανάστες δεν μπορέσουμε να φυλακίσουμε και να αποστείλουμε πίσω στην χώρα τους πρέπει να τους θανατώσουμε με σύγχρονες επιστημονικές μεθόδους και μετά να αμολήσουμε την φωτιά στα πέρατα της γης να κάψει τους εχθρούς της Ελλάδος, να τους εξαγνίσει για να μπορέσουν έπειτα να δεχθούν το αληθινό Ελληνικό πνευματικό φως του οποίου εσείς, ξεκάθαρα είστε φορέας.

Μαζί μας φυσικά στον αγώνα, και για αυτό δεν πρέπει να φοβόμαστε, έχουμε τον αληθινό Χριστιανικό Ορθόδοξο θεό, αυτόν που γέννησε τον εβραίο γιό του στην εβραϊκή χώρα και τον οποίο θανάτωσαν οι εβραίοι, και λίγο μετά τον δίδαξαν στα πέρατα του κόσμου επιλέγοντας την ελληνική γλώσσα, όχι τυχαίως, αλλά επειδή και μόνο αυτή η γλώσσα αξίζει και μπορεί να λέγει την αλήθεια.

Συνεχίστε την λαμπρή σας πορεία χωρίς φόβους. Αν τυχόν για όποιο λόγο δεν σας εμπιστευτεί ο αποπροσανατολισμένος Ελληνικός λαός, τότε διδάξτε τον με αυτοθυσία την αλήθεια όπως έκανε ο Έλλην σοφός Σωκράτης, διαλέξτε τον δρόμο της αυτοκτονίας και της αιώνιας αθανασίας της ψυχής και της ιστορίας: Πιείτε το κώνειο.

Για να γίνει ακόμα πιο δραματική η αυτοκτονία σας σας προτείνω να την πράξετε στην πλατεία Ομονοίας, αφενώς γιατί η αυτοκτονία στην πλατεία συντάγματος έχει πλέον αριστερό χρώμα, αφετέρου γιατί τα πρεζόνια που συντηρεί η ένδοξη Ελληνική αστυνομία στη Ομόνοια δένουν αλληγορικά με την εικόνα και ενδεχομένως θα τροφοδοτήσουν πλείστους καλλιτέχνες. Επίσης να την πράξετε γυμνή – για να πιάσει καλύτερα το κάδρο, μια νότα αναγεννησιακή- και μόλις την επόμενη ημέρα της -τυχόν- αποτυχίας σας να εκλεχθείτε. Ακόμα καλύτερα θα ήτο να την πράξετε πριν καν αυτή την στιγμή, για να μην στιγματιστείτε από την αποτυχία, να μην επιτρέψετε στις κακές γλώσσες να υποθέσουν κάτι τέτοιο. Σήμερα κιόλας αν μπορείτε να αυτοκτονήσετε, ακόμα καλύτερα, για την πατρίδα. 

Έχετε την αμέριστη υποστήριξη όλων των πραγματικών Ελλήνων και φυσικά και εμού.

Με τιμή και δόξα ο έλλην συμπατριώτης σας

Αμπτούλ Αχμέτ.

υγ1.

Στις 16/9/2011, τρείς Αφγανοί αιτούντες άσυλο δέχτηκαν άγρια επίθεση με δολοφονικές προθέσεις μπροστά στην οικία τους στον Αγ. Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα ένας εξ αυτών, ο Ραχιμί Αλί , 24 ετών, να διακομιστεί εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο φέροντας βαριά τραύματα από μαχαιριές στο θώρακα. Την ίδια στιγμή ο Γολαμ Ρεζά 17 ετών δέχθηκε άγρια επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με βαριά τραύματα στο κεφάλι. Αφού ο Αφγανός υπουργός μετανάστευσης μετέφερε το πρόβλημα στον ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ Χρήστο Παπουτσή, η αστυνομία για πρώτη φορά συνέλαβε τρεις από τους δράστες της επίθεσης. Ανάμεσα στους δράστες είναι και η «κάτοικος» Θέμις Σκορδέλη, κατηγορούμενη για βαριά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.

υγ2.

Στις 6/4/2012, και ενώσω βρισκόταν σε εξέλιξη το προεκλογικό τέχνασμα εντατικής “συλλογής” μεταναστών για την μεταφορά των σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, δύο νεαροί Πακιστανοί μετανάστες που ήδη ζούσαν δέκα χρόνια στην Ελλάδα, είδαν ένα αναποδογυρισμένο όχημα στις γραμμές του τρένου στο Κρυονέρι Αττικής και έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τους δύο παγιδευμένους Έλληνες επιβαίνοντες. Πλήρως απασχολημένοι με την διάσωση δεν είδαν το τρένο που ερχόταν κατά πάνω τους, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και αυτοί, να θυσιαστούν είναι ο σωστός όρος, δύο Πακιστανοί για δύο Έλληνες, ο χάρος δεν λογαριάζει εθνικότητα και ευτυχώς ούτε η ανθρωπιά. Μόνη η ηλιθιότητα. 

υγ.

Το παρόν τρολάρισμα δεν σπάει την σχετική απεργία -νομίζω- καθότι είναι ιδιωτικό. Αν την σπάει, να μου συγχωρεθεί που τρολάρω το τρολάρισμα, η φύση το φταίει.

===================================================================================

Η λίστα με τα καμάρια της πολιτικής σκηνής όλο και μεγαλώνει…. ΜΓΔ 😀 😀 😀

δια την πάσα της αναρτήσεως Μανικάκος

http://wp.me/p1pa1c-gPB

Advertisements

39 Σχόλια

 1. Δ.

  στα νιατα της μαλλον ηταν μεταλλου

  19/04/2012 στο 18:57

  • koula

   μαλλον σκυλού..

   20/04/2012 στο 09:27

   • Γέροντας Spin

    σιγά μην άκουγε μέταλ. Το πολύ να άκουγε Manowar 😛
    Τώρα που το σκέφτομαι, το πόσο άχρηστοι είναι οι νεοναζί, φαίνεται και από τα μουσικά τους γούστα. «Δεν ακούω John lee hooker, είμαι άριος» …

    20/04/2012 στο 11:41

    • koula

     σιγα μην εισαι και παριος… 😛

     20/04/2012 στο 11:42

     • Γέροντας Spin

      κάρυος 😛

      20/04/2012 στο 12:20

    • καριων

     Γεροντα Σπιν,κατι παραπανω ξερεις εσυ…ως τωρα οι Πρωην και Νυν Manowar-αδες δηλωναν ΛΑΟΣ,γιου νοου,»Πατριωτες» κι ετσι,αν και προσφατως ειδα αρκετους να το γυριζουν σε ,ξανα γιου νοου,»εθνικια» κι αλλιως.Εχω και ολοζωντανα δειγματα απο ιδιαν πειραν,γειτονες και (χμ) γνωστους.

     20/04/2012 στο 14:56

     • Γέροντας Spin

      Το γούνινο βρακάκι προκαλεί μόνιμες εγκεφαλικές βλάβες 😛

      20/04/2012 στο 15:12

 2. giorgalis

  από τη φάτσα φαίνονται οι μισάνθρωποι με τα ασήκωτα ψυχολογικά προβλήματα που κουβαλάνε.
  πάρτε έναν κανονικό μαλάκα (που τουλάχιστον δεν είναι τέρας σαν την εικονιζόμενη πατσαβούρα) να ευθυμήσετε λιγάκι:

  19/04/2012 στο 19:18

 3. spiral architect

  Επί αυτού μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία. Δεν μπορώ να αντιληφθώ το λόγο φυσικά, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω, όπως για παράδειγμα το φαινομενικά αντιφατικό του τίτλου “ιδιώτης”, που παρότι σήμερα φέρει μεγάλο κύρος, κάποτε, στα χρόνια τότε της ένδοξης αρχαίας Ελλάδος, ήτο ένας χαρακτηρισμός άκρως εξευτελιστικός.

  Ιδιώτη στην αρχαία Ελλάδα αποκαλούσαν αυτόν τον οποίο δεν συμμετείχε στα κοινά της πόλης, δεν έπαιρνε μέρος στις Συνελεύσεις ούτε αναλάμβανε αξιώματα όπως όφειλε κάθε Έλληνας πολίτης. Για τον Αρχαίο Έλληνα το να μην παραβρεθεί ήταν οκνηρία. Πρώτα ήσουν μέλος του κοινωνικού συνόλου και μετά άτομο. Κύριο μέλημά σου ήταν να ενδιαφέρεσαι για την κοινωνία. Μάλιστα όποιον δεν συμμετείχε του αφαιρούσαν τα πολιτικά δικαιώματα [κοινωνικός θάνατος δηλαδή],ακολουθούσε κατάσχεση της περιουσίας και τέλος εξορία ή θάνατος [!].

  Έτσι και η λέξη «ιδιώτης» απέκτησε την έννοια του ηλιθίου [idiot], γιατί φανέρωνε απαξίωση και ανευθυνότητα με ρίζα την τεμπελιά. που ακόμα και ο Αριστοτέλης καθόρισε ως το πλέον ανήθικο και το οποίο οι Λακεδαιμόνιοι ουδέποτε επέτρεψαν μέσα στην κοινωνία τους.

  😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 :

  19/04/2012 στο 19:34

 4. giorgalis

  Η «αριστερά» πάντως ΔΕΝ θα συνεργαστεί με το μπλοκ Χ.Α. και ΛΑΟΣ παρά την αντιμνημονιακή στάση και των δύο πολιτικών ρευμάτων, δήλωσε ξεκάθαρα ο σ.πσαριανός (που στο παρελθόν είχε τονίσει πως δεν είναι φασίστες απλά δεξιοί)

  https://seisaxthia.files.wordpress.com/2012/04/koybrabbit.jpg?w=640&h=462

  19/04/2012 στο 19:41

  • μανικακος

   αποκλειεται να εχει πει κατι τετοιο ο Συντροφας «αχ και γω να εκλανα….»

   19/04/2012 στο 19:44

   • simon1roi

    Ά, ρε πουτάνα αριστερά, τί έθρεψες στον κόρφο σου…

    19/04/2012 στο 19:47

    • spiral architect

     οχιές διμούτσουνες που έλεγε η γιαγιά μου!

     19/04/2012 στο 19:57

     • BandieraRossa

      Γι’ αυτό Γρηγόρη, μαζί με τους αγωνιστές της δημάρ, να πολεμήστε τον φασισμό που εκτρέφουν οι κομμουνιστές. Πρόθυμους συνεργάτες θα βρεις στη χ.α και στο λάος. Αντιμνημονιακοί κι αυτοί.

      20/04/2012 στο 01:34

      • spiral architect

       😕 🙄 ❓ 😕 🙄 ❓

       20/04/2012 στο 15:16

 5. spiral architect

  Η κοτσάνα της ημέρας δια στόματος μιας «κρυφής»:

  19/04/2012 στο 19:51

  • giorgalis

   ο πιο «διεστραμένος» φαρσερ να προσπαθήσει να κάνει ηχομοντάζ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να βγάλει πιο ασυνάρτητο και βλακώδες αποτέλεσμα από αυτά που λέει αυτή η μεθυσμένη γελάδα!

   19/04/2012 στο 19:57

   • Pap

    Μην το λες, τα υποστηρίζουν αυτά άνθρωποι. Είναι γνήσια συντηρητικός-φιλελεύθερος λόγος, τα λένε και στο «Μπλε Μήλο» 🙂 . Το αόρατο χέρι τής αγοράς όλους αυτούς τούς έχει σπάσει στη μαλακία

    20/04/2012 στο 02:07

 6. μανικακος

  19/04/2012 στο 19:58

 7. spiral architect

  Αγώνας ζωής :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

  19/04/2012 στο 20:05

 8. xtremyst

  19/04/2012 στο 20:29

 9. Σκέφτεσαι να ψηφίσεις Χρυσή Αυγή;

  19/04/2012 στο 23:18

 10. Pap

  Τώρα αυτή είναι φαιοκόκκινη προπαγάνδα τού κατώτατου επιπέδου. Ε μα πια. Τις αφήνουμε να βγαίνουν από το σπίτι, να οδηγούν, να ψηφίζουν. Και πάνε και μαθαίνουνε πολεμικές τέχνες (γεμάτα τα γυμναστήρια από τμήματα aerokick-boxing, μόνο γυναίκες, ούτε ένα τμήμα αυτοάμυνας για άνδρες) και μετά μας δέρνουν. Έχει αλλάξει πρόσημο η ενδοοικογενειακή βία!

  Ε, να πώς ανεβαίνει η χρυσή αυγή. Από κακοποιημένους από τη γυναίκα τους άνδρες. Είναι μεγάλο πράγμα να μπορείς να φέρεις ως επιχείρημα πάνω στον καβγά «Με εντολή τού Φίρερ Μιχαλολιάκου είσαι κατώτερη, οπότε κάτσε προσοχή, μεταβολή, και πήγαινε κουζίνα φτιάξε μου ένα σάντουιτς.» Απαντάει στο υλικό τους πρόβλημα!

  Καταλαβαίνεις, όλο αυτό το κόμπλεξ λόγω ελλειματικού ανδρισμού κάπου πρέπει να βγει. Γι’ αυτό το λόγο και τα παιδιά τής παραπάνω κρατικά επιδοτούμενης συμμορίας μαζεύονται 20-30, ανεμίζοντας περήφανα τις ελληνικές τους σημαίες και τους μαιάνδρους και κυνηγάνε 13χρονα παιδιά από το Πακιστάν.

  20/04/2012 στο 02:19

 11. Θοδωρής Γκότσης

  «Let the white men die» -Manowar / The triumph of steel (1992) / Spirit horse of the Cherokee

  20/04/2012 στο 17:08

 12. Καλοί μου άνθρωποι να ρωτήσω μήπως κανείς γνωρίζει να μας πει:

  Ο Ιφικράτης Αμυράς που εμφανίζεται υποψήφιος στην Α Αθηνών με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, είναι ο ΗΛΙΘΙΟΣ που συμμετείχε στο (γελοίο) ΕΠΑΜ του Καζάκη και είχε ανεβάσει ένα βίντεο με τον «οδηγό του αντάρτη πόλεων» στο οποίο έλεγε απίστευτες μαλακίες και που πια έχει κατεβεί από το δίκτυο ή πρόκειται για συνωνυμία;

  20/04/2012 στο 22:03

  • γιατί αν είναι ο ίδιος τότε μένει μόνο η λουκά και η τζούλια να μπουν στα ψηφοδέλτια
   επιβάλεται να μπουν θα έλεγα
   κι όποιος θεωρεί τον εαυτό του στοιχειωδως σοβαρό να βγει

   20/04/2012 στο 22:09

   • pagal

    Να και το «Συμβόλαιο Τιμής με τον Ελληνικό Λαό» που συνέταξε !
    http://iphicratisamyras.blogspot.com/

    20/04/2012 στο 22:20

    • αυτός πήρε πόδι από το τσίρκο του καζάκη ως ασόβαρος και τον μάζεψε ο συριζούλης….
     αισθητική χρυσής αυγής στη «ριζοσπαστική» αριστερά…
     ο συριζας θα πρέπει να μετονομαστεί σε «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝ» αφού χωράνε
     όλοι, περισσότεροι κι από το medrano των καζάκη-παπαθεμελή..

     α ρε ευάγγελε γιαννόπουλε έφυγες νωρίς.

     20/04/2012 στο 22:30

     • pagal

      Ειλικρινής φαίνεται !

      «Άλλως, εις περίπτωσιν κυβιστήσεως, αποδέχομαι προκαταβολικώς την θανατική ποινή, επί ασπαλάθων, επιβληθησομένη από λαϊκά δικαστήρια. Ως αρμόζει εις τους τυράννους.»

      🙂

      20/04/2012 στο 22:35

      • ευτυχώς που ο συριζούλης δεν με αφορά γιατί αλλιώς εδώ που είμαι θα κρεμιώμουν από την κουτσουπιά και το σώμα μου θα ανεμοδέρνοταν επί των από κάτω ασπαλάθων,
       αχ αχ αχ ανάμεσα σε ροζ και κίτρινα άνθη το θεϊκό κορμί μου νεκρό και οι γυναίκες του σύμπαντος να κλαίν την ομορφιά που εχάθει από τον ήλιο, ποιός ξέρει για πόσους αιώνες;
       αχ αχ αχ

       20/04/2012 στο 22:44

 13. ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ

  Reblogged this on ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ.

  20/04/2012 στο 23:11

 14. katy

  Χαζή απορία.

  Το Πάσχα, εάν βάψεις Χρυσά τ’ Αυγά, παραβαίνεις τα χρηστά ήθη της Εκκλησίας μας, που τα θέλει Κόκκινα;

  21/04/2012 στο 09:54

 15. giorgalis

  ΠΑΝΑΪΑΜ Ο ΣΥΡΙΖΑΣ!!

  21/04/2012 στο 16:13

 16. Νίκος Ταταρολιάκος

  Για κοιτάξτε εδώ ποιός είναι …
  0’37’ δεξιά – με σήμα τα γυαλιά ηλίου στο κεφάλι

  23/04/2012 στο 23:57

  • μανικακος

   Δεν πειράζει…. ας κανουν λιγο ακομα πλατες και θα τρωνε φαπες μεσα στην βουλή….

   24/04/2012 στο 00:33

 17. bhoy

  Πολύ γυμναστήριο έχει πέσει κι εμείς δεν γυμναζόμαστε…Παίρνουν και πρωτεϊνούλες.Τα καπελάκια pitbul πρώτη μούρη,διότι αποκλειστικός εισαγωγέας είναι ο κύριος στο 0:37.

  υ.γ. οταν μπουν στη βουλή…δεν θα είναι κι αυτοί «πολιτικοί» ;

  29/04/2012 στο 00:43

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s