δαγκανίδια άνευ λόγου ….

Ο ΔουΝουΤομανώλης

απο cretalive.gr

Του Γρηγόρη Κοκολάκη

Βρισκόμαστε στο 2030 μετά Δ.Ν.Τ (Διεθνούς  Νομισματικού Ταμείου ).

Στην Ευρώπη δεν υπάρχουν πλέον εθνικά κράτη υπάρχει ένα ενιαίο νόμισμα το ΔοΝόΤιο και η ήπειρος έχει μεταβληθεί  ολόκληρη σε μια χώρα, την ΔουΝουΤία  με επίσημη γλώσσα την Γερμανική.

Από το 2010 μετά Δ.Ν.Τ (Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ) υπάρχουν ενιαίες γραφειοκρατικές δομές  ενώ υπάρχει μια κεντρική κρατική εξουσία . Το πολίτευμα ονομάζεται ΔουΝουΤοκρατία.

Από το 2011 μετά Δ.Ν.Τ οι άνθρωποι της νέας μεγάλης αυτής χώρας που αποτελούσε πάντοτε όραμα ,όλων των διορατικών πολιτικών ,όλων των πρώην διεφθαρμένων εθνικών κρατών, έχουν εμπιστευτεί τις τύχες της διακυβέρνησης τους δια παντός ,στην δυναστεία των ΔουΝουΤιους.

Η δυναστεία αυτή όπως και η ήπειρος πήρε το όνομα της από το όνομα του ιδρυτή της του, Τρόικα ΔουΝουΤιου του πρώτου.

Ο τωρινός ηγεμόνας της είναι  ο  Τρόικα ΔουΝουΤιους ο τρίτος ,οποίος  είναι εγγονός του πρώτου και  κυβερνά με τον ίδιο χαρισματικό με τον παππού, του  τρόπο.

Προς τιμή τους η κεντρική εξουσία επιβάλει οι άνθρωποι να δίνουν στα παιδιά τους ονόματα ή επίθετα που να περιέχουν τα αρχικά Δ.Ν.Τ

Οι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι από αυτήν την κατάσταση που τους απαλλάσσει εκτός των άλλων να χάνουν μια Κυριακή κάθε τέσσερα χρόνια προκειμένου να ψηφίζουν τους ηγέτες τους .

Ενώ τώρα υπάρχει ο ηγεμόνας που συναποφασίζει με την  Τρόικα  ένα τριμελές αιρετό συμβούλιο τραπεζιτών το οποίο εκλέγεται  από τους προέδρους  των εκατό μεγαλύτερων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων  όλης της επικράτειας.

Σύμφωνα με το σύνταγμα πρόεδρος ενός τέτοιου ιδρύματος  μπορεί να γίνει ο οιοσδήποτε τραπεζίτης έχει  την ΔουΝουΤιανή Υπηκοότητα. .

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζετε η δημοκρατία , η ισονομία , και η ευταξία καθώς και η απόλυτη αρχή των ίσων ευκαιριών.

Οι εξουσίες ασκούνται με τρόπο που εξασφαλίζεται απρόσκοπτα η ομαλή λειτουργία του Πολιτεύματος. Πριν από λίγες ημέρες συνελήφθη ο Πρόεδρος της Ενώσεως για παράβαση του νόμου ο οποίος ξεκάθαρα ορίζει ότι  ο εξαναγκασμός σε ασελγείς πράξεις μιας καμαριέρας επισύρει ποινή φυλάκισης έως δεκαοκτώ ετών σε αντίθεση με τον παράφυση και κατ εξακολούθηση επί ενάμιση έτους βιασμό έντεκα εκατομμυρίων υπηκόων ο οποίος θεωρείτε θεάρεστη πράξη και επιβραβεύετε με μισθό 22.000 Ευρώ μηνιαίως, (εκτός των μπόνους).

Όμως δυστυχώς και περιέργως  δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με αυτήν την κατάσταση

Στην ΔουΝουΚρητία μια μικρή νοτιοανατολική επαρχία στην άκρη της  αχανούς επικράτειας υπάρχει μια μικρή απείθαρχη ομάδα που αρνείται πεισματικά να αποδεχτεί την νέα τάξη πραγμάτων.

Της απροσάρμοστης αυτής ομάδας ηγείται ο οπλαρχηγός  Μανόλης  ΔουΝουΤάκης γνωστός και ως ΔουΝουΤο-Μανώλης.

Αυτή η ομάδα άτακτων χρησιμοποιώντας άριστα τις τεχνικές του ανταρτοπόλεμου καταβάλει στην κεντρική εξουσία  μικρά αλλά ενοχλητικά κτυπήματα  προκαλώντας πονοκέφαλο στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία.

Προχθές έγραψε σε όλους τους κεντρικούς τοίχους  της πόλης το προβοκατόρικο σύνθημα «Δεν θα μας τις πάρεις τις ζωές Ολι Ρεν» ενώ την περασμένη εβδομάδα  αφού έκρυψε μικρά cd player σε διάφορα σημεία της πόλης κάποιος χρησιμοποιώντας ένα μικρό τηλεκοντρόλ τα έβαλε να παίζουν ταυτόχρονα και στο διαπασών το απαγορευμένο τραγούδι «Πότε θα κάνει ξαστεριά έ πότε θα φλεβαρίσει».

Τα ανόητα αυτά καπρίτσια κάποιων λίγων είναι η αλήθεια σχολιάζονται ήδη σε διάφορες γωνιές της επικράτειας και δικαίως ο τοπικός κυβερνήτης ΔουΝουΤιος  ΠαπαΜνημονίου  προσπαθεί να βρει, να συλλάβει και να τιμωρήσει παραδειγματικά  τον ΔουΝουΤο-Μανώλη και τους συνοδοιπόρους του.

Άκουσα μάλιστα ότι προχθές κάποιοι άνεργοι αρνήθηκαν να συμμετάσχουν εθελοντικά  σε μια τηλεοπτική εκπομπή με θέμα  «Τα μέτρα του μνημονίου είναι αναγκαίο αλλά σκληρά ; ή μήπως είναι σκληρά αλλά αναγκαία ;» και αντίς για αυτό ενώθηκαν με τους εργαζόμενους του τηλεοπτικού μέσου φωνασκώντας στην είσοδο διεκδικώντας εργασία και αξιοπρεπείς συντάξεις.

Ευτυχώς επενέβησαν οι πραίτορες και αποκατεστάθη γρήγορα η τάξης .

Κάποιοι μάλιστα διαδίδουν ότι μικρές τέτοιες  ομάδες καταστροφής έχουν εξαπλωθεί σε όλη την αχανή επικράτεια παροτρύνοντας τον κόσμο σε μαζικές εκδηλώσεις ανυπακοής.

Άλλοι λένε ότι σε μια  κεντρική επαρχία την ΔουΝουΓάλλια χρησιμοποιήθηκε από τους ανυπότακτους μαζικά το τρομοκρατικό και απεχθές γι αυτό και απαγορευμένο όπλο της απεργίας.

Δυστυχώς πολύς κόσμος παρασύρθηκε αναγκάζοντας τον τοπικό άρχοντα ΔουΝουΤιο  Καρλοζί  να διατάξει την βίαιη διάλυση των συγκεντρωμένων απεργών και τον εγκλεισμό των πρωταιτίων αυτής της ανοησίας  σε μονάδες επανένταξης .

Μην ανησυχείτε όμως πρόκειται για μεμονωμένα περιστατικά τα οποία δεν είναι ικανά να ανατρέψουν την έννομη τάξη .

Η Δικαστική εξουσία αγρυπνά. Η Αστυνομία αγρυπνά , Η ΤV αγρυπνά.

Μάλιστα για να σας καθησυχάσω θα σας πω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η σύλληψη και η φυσική εξόντωση του ντόπιου αρχηγού των άτακτων του  ΔουΝουΤο-Μανώλη, καθώς και των εξτρεμιστών που τον ακολουθούν είναι θέμα ολίγων ημερών.

Λέγετε μάλιστα ότι τον κατέδωσε ένας ντόπιος , ο Άδωνης ΔουΝουΤιάδης. Τον κύριο αυτό κάποιος ορκίζετε πως τον άκουσε ένας επαίτης  την ώρα που αποχωρούσε από το Αστυνομικό Μέγαρο της πόλης συνοδευόμενο από τοπικό επιτηρητή να συμφωνούν ότι ¨ Ο ΚαραΔουΝουΤουφέρης είναι ο πραγματικός εκφραστής του κόσμου μας

Θα έλεγα ότι μια νέα δυναστεία θα είχε γεννηθεί  αν δεν ήξερα ότι   ΚαραΔουΝουΤουφέρης είναι ίσως το ποιο επίλεκτο μέλος αυτής της δυναστείας .

——————————————————————-Ο———————————————————————————————

Ο σύντροφος του ΔουΝουΤομανώλη,ο χοχλιδομανούσος,σε κωδικοποιημένο μήνυμα…..

εβίβα τσ’επανάστασης….

http://wp.me/p1pa1c-anT

παραλληλομανικάκος

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s